Vihjeitä sähkömoottorin ostamiseen

10 asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi sähköveneen moottoria

Mikä on otettava huomioon sähkömoottorin valinnassa?

Annamme sinulle lyhyen yleiskatsauksen sopivan sähkömoottorin valinnasta veneellesi. Veneen, moottorityypin ja halutun ajon ajan mukaan on otettava huomioon monia erilaisia ​​näkökohtia. Sähkömoottori ei ole sama kuin sähkömoottori. Lisäksi jokainen vene ei ole sama. Toivotamme sinulle hyvää lukemista! Kirjoita meille kysymyksiäsi ja ehdotuksiasi artikkelista.


  1. Onko henkilökohtainen yhteyshenkilö?
  2. Suoritetaanko sinulle ammattimainen neuvonta?
  3. Onko teho ja akun kapasiteetti optimoitu veneellesi ja ajosi ajalle?
  4. Onko yhteyshenkilölläsi (puolueeton) yleiskatsaus kaikkiin 500+ moottoreihin?
  5. Saatko tarjouksia eri vaihtoehdoista (useilta valmistajilta)?
  6. Onko tuotteet hyvin vertailukelpoisia sinulle?
  7. Onko sinulle mahdollista saada yksilöllinen ratkaisu?
  8. Onko asennus ja huolto taattu?
  9. Onko kattavia tietoja ja ohjeita saatavilla?
  10. Onko takuu ja varaosat saatavilla?

10 vinkkiä sähkömoottorin ostamiseen

Nykyisten evästeasetusten vuoksi Youtube-videoita ei voida näyttää.

Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke: Tietenkin kaikki näkökohdat eivät ole tärkeitä kaikille veneilijöille. Jotkut kohdat ovat sinulle ehdottoman välttämättömiä ja toiset eivät ole tarpeellisia. Artikkelissa käsitellään niitä kohtia, jotka kiinnittivät huomiomme etsiessämme täydellistä sähkömoottoria omaan veneeseemme. Joissakin kohdissa olimme melko pettymyksiä ja haluamme auttaa muita veneilijöitä sen vuoksi.

1. Onko henkilökohtaista yhteyshenkilöä?

Tutustuminen sähköisiin veneen moottoreihin vie omien kokemusten mukaan hyvin kauan. Perusasioiden oppimiseen tulisi varata vähintään muutama päivä ja tietysti hieman teknistä osaamista moottoreista ja veneistä. Jos sinulla on aikaa ja halua, se varmasti on hauskaa ja voit oppia paljon.


Kun etsimme sähkömoottoria, halusimme todella vain tietää, mitä sähkömoottoria, akkua ja laturia voimme käyttää. Valmista. Olisimme mieluiten tehneet sen Amazonissa tai Check24: ssä tai digitaalisessa neuvonantajassa muutamassa minuutissa. Tavoitteemme oli yksinkertaisesti äänetön, puhdas ja tehokas sähkömoottori.


Ensimmäinen kysymys, jonka sinun pitäisi kysyä: Haluatko keskustella henkilökohtaisen yhteyshenkilön kanssa vaatimuksistasi sähkömoottorille veneellesi vai lukea aiheesta itse? Olisimme valinneet henkilökohtaisen yhteyshenkilön, koska meillä oli itse liian vähän kokemusta veneen moottoreista.


Aluksi näimme sähkömoottoreita monissa verkkokaupoissa, ja ensimmäinen haaste oli saavutettavuus ja sopiva väline. Jotkut eivät tarjoa puhelinneuvontaa ja ovat tavoitettavissa vain sähköpostitse. Henkilökohtaisessa keskustelussa voidaan paremmin määrittää, mikä moottori sopii parhaiten, joten jotkut kaupat putosivat valinnasta pois.


Eivät vain kaupat, vaan myös jotkut valmistajat olivat tuskin tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse tai eivät vastanneet sähköposteihin.


Vinkki 1: Saat käsityksen siitä, onko yhteyshenkilösi helposti tavoitettavissa.


Panostamme henkilökohtaiseen yhteyshenkilöön ja olemme siksi tavoitettavissa 24/7. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, takaisinsoittopyynnöllä tai henkilökohtaisesti messuilla. Tarvittaessa voimme tietysti tulla paikan päälle saadaksemme paremman kuvan. Lisäksi voit saada meiltä kaikki yksityiskohdat sähköisistä veneenmoottoreista ja löytää sopivan ratkaisun jopa digitaalisessa neuvonnassamme.

1. Onko henkilökohtaista yhteyshenkilöä?

2. Suoritetaanko sinulle ammattimainen neuvonta?

Matkallamme ensimmäiseen sähkömoottoriimme saimme neuvoja 10 eri yritykseltä ja lopulta meillä oli 11 eri mielipidettä. Meidän piti löytää kultainen keskitie eri näkökulmista. Ei ollut niin helppoa.


Mitä korkealaatuinen neuvonta sisältää? Ajattelimme, että se ei voi olla niin vaikeaa. Kaikki sähkömoottorit ovat samanlaisia, ja meidän on vain löydettävä suorituskyky. Kuitenkin on paljon muita tekijöitä, jotka vaikuttavat: veneen tyyppi, paino, pituus, suolavesi tai makea vesi, virtausnopeus, ajankohta, taajuus ja moottorin tyyppi ja muutama muu.


Olisimme olleet todennäköisesti hyvin pettynyt, jos olisimme ostaneet ehdotetun veneen moottorin suoraan ensimmäisen neuvonnan jälkeen. Joidenkin neuvontakertojen aikana vaatimustemme mitoitus ei ollut edes oikein. Lisäksi neuvontaa ei yleensä suoriteta niin yksityiskohtaisesti. Usein esitetään kolme tai neljä kysymystä ja sitten kerrotaan vain joistakin tuotteista.


Vinkki 2: Kiinnitä huomiota siihen, kuinka hyvin tarpeiden analyysi suoritetaan ja kuinka hyvin yhteyshenkilösi kuuntelee.


greenboatsolutions: Halusimme kehittää uuden neuvontastandardin ja tarjota sen vapaasti kaikkien käyttöön ja ottaa huomioon kaikki näkökohdat parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentelemme jatkuvasti sen parantamiseksi ja kuvaamaan sen digitaalisesti ja henkilökohtaisesti. Digitaalisessa neuvontatyökalussamme löydät kaikki asiaankuuluvat kohdat ja kuvaukset siitä, miksi ne voivat olla sinulle tärkeitä ja mitä on otettava huomioon.

3. Onko suorituskyky ja akun kapasiteetti optimoitu veneellesi?

Neuvonnan tärkeimmät näkökohdat ovat moottorin suorituskyky ja akun kapasiteetti. Erityisesti akun koko vaikuttaa suuresti paketin kokonaishintaan. Laskemme suorituskyvyn painon, veneen tyypin ja käyttöalueen perusteella. Akun kapasiteetti määräytyy sitten moottorin ja halutun ajon ajan perusteella.


Täälläkin valmistajien tai jälleenmyyjien neuvotteluissa oli usein erilaisia arvoja. Jotkut olisivat antaneet meille luvan lähteä 3 tonnin taloveneellä 3 kW moottorilla. Lopulta päätimme paremmasta käsittelykyvystä ja 6 kW moottorista.


Se voisi olla toisin: jotkut valmistajat ovat tuoneet peliin moottorin, jossa on 11 tai 15 kW, ilman että he olisivat räpäyttäneet silmääkään. Mielestämme täysin ylimitoitettu, varsinkin kun emme halunneet ajaa venettä Reinillä suuremmassa virtauksessa.


Ajon ajan ja siten akun koon suhteen oli myös joitain poikkeamia, jotka tietenkin johtuivat myös moottorista. Joskus voi olla kannattavaa harkita toista tarjousta. Muista, että yhteyshenkilöt haluavat usein ansaita enemmän voittoa myymällä enemmän tai suurempia ajovoimia.


Vinkki 3: Tutustu useisiin tai käytä riippumatonta työkalua, kuten digitaalista neuvontaamme.


Siksi tarjoamme tuotteen löytäjän verkossa ilmaiseksi - tällä hetkellä ilman rekisteröitymistä. Yksinkertaisesti, jotta saat karkean suunnan. Silloin kukaan ei voi myydä sinulle 11 kW moottoria 2 tonnin veneelle, vaikka 6 kW riittäisi helposti saavuttamaan runkonopeuden. Työskentelemme jo taustalla muiden parannusten, kuten automaattisesti lasketun ajokäyrän, parissa. Parempi on kuitenkin henkilökohtainen neuvonta, koska emme voi laskea kaikkea 100% täydellisesti muutamalla syötöllä.

5. Saatko tarjouksia useilta valmistajilta?

Valmistajat neuvovat tietysti vain omista moottoreistaan, ja useimmat kaupat tai jälleenmyyjät myyvät vain yhtä valmistajaa. Se on toimiva ratkaisu, mutta todennäköisesti ei paras.


Sinun tulisi siis kysyä, kuinka hyvä ehdotus myyjältä on. Jos olisimme ottaneet ensimmäisen ratkaisun talolautallemme, olisimme käyttäneet helposti 10 000 € enemmän kuin tarpeen. Voit siis säästää paljon rahaa.


Mitä olisi auttanut meitä silloin? Olisimme halunneet yhteyshenkilön, joka hoitaa koko tutkimuksen puolestamme ja tarjoaa vain parhaat kokonaisjärjestelmät. Samalla olemme todellisia säästäjiä - emme olisi rehellisesti sanottuna maksaneet neuvonnasta mitään. Olisimme halunneet win-win-tilanteen, jossa myyjä tarjoaa täydellisen neuvonnan eikä maksa enemmän kuin valmistaja.


Vinkki 5: Hyödynnä palveluamme ja säästä rahaa ostaessasi. Sama hinta kuin valmistajalla. Ei piilotettuja kustannuksia. Saamme pienen provision valmistajalta. Win-win molemmille osapuolille.

6. Onko kattavaa tietoa saatavilla?

Monilta valmistajilta puuttuu merkittävästi tietoa. Tuotetiedot, asiakasarvostelut, ajokäyrät jne. Kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa. Myös etujen ja haittojen esittäminen jättää toivomisen varaa. Emme edes huomanneet, että jotkin moottorit olisivat saaneet negatiivista palautetta.


Olisimme toivoneet jonkinlaista Check24:ää, jossa etujen lisäksi olisi selvästi nähtävissä, mitä on otettava huomioon ja missä joillakin malleilla on haittoja. Tämän pitäisi olla tiedossa potentiaalisille asiakkaille jo etukäteen. Verkkosivustolla ei ole helppo esittää ilmeisiä haittoja.


Siksi vinkkimme 6: Erityisesti suurempien järjestelmien osalta sinun tulisi pyytää neuvoja.


Verkkosivustomme lisäksi voit ladata kaiken saatavilla olevan: tietolomakkeet, ohjeet, tekniset piirustukset jne.

7. Ovatko tuotteet hyvin vertailukelpoisia sinulle?

Sähköiset veneenmoottorit ovat rehellisesti sanottuna melko vaikeita vertailla. Moottorit ja akut näyttävät ulkopuolelta samanlaisilta. On vaikea arvioida, mitkä tuotteet ovat todella parempia tai huonompia.


Ensimmäisessä vaiheessa keräämme numerot, tiedot ja faktat selkeästi yhteen, jotta vertailu ylipäätään on mahdollista. Tämä onnistuu parhaiten yleiskatsauksessa eri kokonaispaketeista tai yksittäisistä tuotteista.


Henkilökohtaisessa neuvonnassa voimme ainakin kertoa kokemuksistamme moottoreiden kanssa. Valitettavasti vain harva valmistaja tarjoaa koeajoja, joten sinun kannattaa harkita tätä erityisesti moottorin koosta riippuen.


Vinkki 7: Tilaa kanavamme "E-Bootsmotoren TV" ja aktivoi kello, jotta näet uusimmat testit ja vertailut.

8. Onko yksilöllinen ratkaisu mahdollinen?

Jokainen vene on oma yksilönsä ja veneenomistajien toiveet ovat hyvin yksilöllisiä. Tässä erottuu jyvät akanoista. Useimmat valmistajat keskittyvät tuotteisiin, jotka sopivat monille veneenomistajille. Erityistapauksissa on kuitenkin vain muutamia hyviä yhteyshenkilöitä.


Esimerkiksi kaksimoottorinen ratkaisu, erityinen asennustilanne tai monimutkaiset järjestelmät taloveneille, joissa on aurinkoenergiaa ja erilaisia kuluttajia. Yksilöllisiin vaatimuksiin meillä on erityisiä yhteyshenkilöitä, jotka voivat kattaa kaikki alueet.


Vinkki 8: Jos suunnittelet jotain erityistä, tarvitset erityisen yhteyshenkilön.


Veneesi. Meidän ajamamme. - Tämä on mottonamme ja yritämme tehdä kaiken mahdolliseksi.

8. Onko yksilöllinen ratkaisu mahdollinen?

9. Sähkömoottorin asentaminen veneeseen

Täydellinen moottori on löydetty, mutta mitä seuraavaksi? Kuka huolehtii sähkömoottorin asentamisesta veneeseen? Ulkoperämoottoreiden kohdalla se on rento homma tiettyyn kokoon asti. Asennus peräpeiliin on helppoa ja sen voi yleensä tehdä itse.


Mitä tapahtuu suurempien asennuskoneiden ja potkurimoottoreiden kohdalla? Jotkut veneen omistajat asentavat moottorin itse veneeseen. Helpointa on, jos sinulla on jo veneenrakentaja paikan päällä. Monilla ei kuitenkaan ole vakituista kumppania tällaisiin muutoksiin tai veneenrakentajalla ei ole vielä ollut mahdollisuutta asentaa sähkömoottoria. Lisäksi alalla toimivat yritykset tuskin voivat välttyä tilauksilta.


Autamme mielellämme löytämään kumppanin paikan päällä. Olemme keränneet kokemuksia monien toimijoiden kanssa alalla. Teknisissä kysymyksissä hoidamme suoran yhteydenpidon telakan kanssa. Onneksi sähkömoottori tarvitsee vain vähän huoltoa asennuksen lisäksi, koska moottorit ovat yleensä huoltovapaita. Säästät siis pitkällä aikavälillä aikaa ja rahaa.


Vinkki 9: Etsi kumppani asennukseen ajoissa.

10. Onko takuu ja varaosat saatavilla?

Sähkömoottori toimii ja toimii ja toimii. Mutta mitä tapahtuu, jos tarvitset varaosia? Pohjakosketuksessa potkuri voi helposti rikkoutua. Lähes kaikilla valmistajilla on kaikki varaosat varastossa ja ne voidaan lähettää lyhyessä ajassa.


Periaatteessa sähkömoottoreissa on hyvin harvoin takuutapauksia. Harvoilla jälleenmyyjillä on paljon varaosia varastossa. Siksi ei ole niin tärkeää, että sinulla on paikallinen jälleenmyyjä. Varaosat tulevat joka tapauksessa suoraan postitse sinulle. Sama pätee pienempien moottorien takuutapauksissa. Moottori lähetetään takaisin ja korjataan tai saat uuden kappaleen. Vain suurempien järjestelmien kohdalla paikallinen yhteyshenkilö asennusta varten on suositeltavaa.


Takuu on kaikilla valmistajilla melko samanlainen. Kaksi vuotta takuuta yksityiskäyttäjille ja yksi vuosi ammattikäyttöön. Jotkut valmistajat tarjoavat nyt 5 (!) vuoden takuun litiumakuille. Mielestämme tämä on laadun lupaus, joka kannattaa huomioida.


Vinkki 10: Älä kiinnitä huomiota vain hintaan, vaan myös takuuseen ja mahdollisiin varaosiin.

Yhteenveto sähkömoottorin ostamisesta veneeseen

Lähes kaikki valmistajat ja jälleenmyyjät tarjoavat hyvää neuvontaa omista tuotteistaan. Jotkut laskuttavat myös yksilöllisiä kokonaispaketteja tai tekevät erilaisia tarjouksia.


Jos riippumaton ja korkealaatuinen neuvonta on tärkeää, voit hyvillä mielin käyttää neuvontatyökaluamme tai vertailumahdollisuuksiamme. Tietysti suosittelemme henkilökohtaista neuvontaa. Nähdään pian!

Hyödyt greenboatsolutionsin kanssa

helppo.
Muutaman napsautuksen avulla säästät paljon aikaa ja stressiä!
nopea.
Saat tuloksen 5 minuutin kuluessa.
vertailukelpoinen.

He vertailevat lähes 600 erilaista sähkömoottoria.

läpinäkyvä.

Sinulla on yli 30 valmistajaa yhdellä silmäyksellä.

contact image