Vene Düsseldorf 2024 - uudet sähkömoottorit

Vene Düsseldorf 2024 - uudet sähkömoottorit

Booti Düsseldorf 2024 - meidän vaikutelmamme

Olimme boot Düsseldorf 2024 -tapahtumassa ensimmäisenä päivänä ePropulsionin ja Mercuryn osastoilla. Sen jälkeen etsimme uusimpia sähkömoottoreita ja ilmoituksia vuodelle 2024.

Olemme listanneet kaikki pysäkit täällä blogissa. Nauti lukemisesta!

EPropulsion eLite - sensaatio 2024!

ePropulsion eLite muuttaa kestävästi letkuveneiden, apuveneiden ja kajakkien/kanoottien moottorien sektorin. 500 watin teholla tämä tuo perinteisen letkuveneen jopa 6-7 km/h nopeuteen. Boost-toiminnolla 750 watin teholla on jopa enemmän mahdollista minuutin ajan!

Akku, jossa on 378 Wh, riittää 45 minuutin täydellä nopeudella, 1,5 tuntia puoliteholla tai jopa 3,5 tuntia vain 100 watin teholla. Se riittää moniin letkuveneretkiin helposti. Seuraava suurempi ePropulsion Spirit 1.0 PLUS on nelinkertainen kapasiteetiltaan 1 276 Wh:lla ja kaksinkertainen teholla 1 000 watin teholla.

Suurin etu on lopulta painossa ja hinnassa! Moottori painaa vain 6,7 kg yksinään, kiinnikkeellä vain 7,9 kg. Hinnaltaan eLite on nyt edullisin ulkoperämoottori, jossa on integroitu akku, ja pieni kvanttihyppy hintaluokassa 1 099 €!

Emme ole vielä maininneet monia ominaisuuksia: parannettu näyttö, ulosvedettävä peräsin, korkeussäädettävä peräsin, trimmi ja kallistus, kiinnitysjärjestelmä ja paljon muuta. Ennakkotilaus on mahdollinen eLite-sivulla, mutta kappalemäärä on rajoitettu!

ePropulsion eLite - sensaatio 2024!

Lisätietoja ePropulsion eLitesta verkkosivuilla!

  • Lisätietoja ePropulsion eLitesta verkkosivuilla!
  • Lisätietoja ePropulsion eLitesta verkkosivuilla!
  • Lisätietoja ePropulsion eLitesta verkkosivuilla!

Ilmor ION sähköperämoottori, jossa on 6 kW tehoa

Täysin odottamattomasti ja positiivisesti yllättäen tämä Ilmorin 6 kW perämoottori Yhdysvalloista oli täällä esillä! Alle 10 kW tehoalueella myydään tällä hetkellä suurin osa sähköisistä perämoottoreista ja uusia tuotteita yritetään tuoda markkinoille yhä enemmän.

ION:ssa erityisesti LED-valonauha erottuu, jonka väri voidaan muuten säätää mielensä mukaan. ;-) Teknisistä tiedoista huomaa myös integroidun Power Tilt/Trimm -toiminnon, joka voi olla kiinnostava joillekin veneenomistajille. Emme voi vielä sanoa, tuleeko moottori Saksaan ja milloin - mutta se ei varmasti ole halpa.

Ilmor ION sähköperämoottori, jossa on 6 kW tehoa

Ilmor sähköperämoottori

  • Ilmor moottoreiden vaikutelmat
  • Ilmor moottoreiden vaikutelmat
  • Ilmor moottoreiden vaikutelmat
  • Ilmor moottoreiden vaikutelmat

Torqeedo - Uusi tuotesuunnittelu

Torqeedon tuotteet eivät olleet etualalla ainakaan Düsseldorfissa. Paljon räjähdysherkempi uutinen oli, että Torqeedo on nyt löytänyt uuden omistajan Yamahan kanssa. Monien vuosien jälkeen saksalaisen Deutz-konsernin jälkeen Torqeedo löytää nyt lähes täydellisen strategisen sovituksen ulkoisen perämoottorin valmistajan Yamahan kanssa Japanista.

Torqeedo on jo herättänyt huomiota METS Trade -messuilla Amsterdamissa ja esitellyt päivitetyn Torqeedo Travelin ja Torqeedo Travel XP:n tuotevalikoiman. Boot Düsseldorfissa Torqeedo Cruise 12:lle ja Deep Blue -perämoottoreille esiteltiin uusi muotoilu.

Kauppiaina meillä on korkeat odotukset ja olemme uteliaita näkemään, miten Torqeedo-merkin kanssa edetään.

  • Torqeedo - Uusi tuotesuunnittelu-1
  • Torqeedo - Uusi tuotesuunnittelu-2
  • Torqeedo - Uusi tuotesuunnittelu-3

Mercury Avator 75e ja 110e

Nykyisten evästeasetusten vuoksi Youtube-videoita ei voida näyttää.

Mercury esittelee Avator 75e:n ja 110e:n

Boot Düsseldorf 2024 -tapahtumassa koko Avator-perhe yhdistyy ensimmäistä kertaa: 7.5e, 20e, 35e sekä aivan uudet 75e ja 110e. Kolme pienempää mallia on saatavilla heti, kun taas suurempien mallien saatavuus kestää todennäköisesti kesään 2024 asti.

Valmistus näyttää erittäin laadukkaalta ja erilaiset toiminnot saavat veneen omistajan hämmästymään halvempiin kiinalaisiin tarjoajiin verrattuna - mutta laadulla on hintansa.

Polttomoottoreiden markkinajohtaja on jopa ilmoittanut uudesta korkeajännitelinjasta, jossa on enemmän tehoa. Lisätietoja yksittäisistä malleista löydät verkkokaupastamme tai kysymällä meiltä!

Mercury esittelee Avator 75e:n ja 110e:n

Mitekin sähkömoottorit, purjeveto ja pod-moottorit!

Mitek yllättää useilla uutuuksilla! Uusien purjevetojen sovellus sopii täydellisesti purjeveneisiin ja kilpailua on vain vähän. Täydellinen lisäys olemassa olevaan sisä- ja ulkomoottorivalikoimaan.

Purjevetojen teho on huomattava: 12 kW, 15 kW, 22 kW ja 30 kW - kaikki 48V. Purjeveto perustuu Yanmar-Leg-standardiin ja sitä voidaan osittain päivittää olemassa oleviin legseihin. Purjevetojen lisäksi on uusia pod-moottoreita teholuokissa: 5 kW, 7,5 kW, 12 kW ja 15 kW. Nämä sopivat vielä paremmin hieman pienempiin veneisiin.

Uusia ja ennen kaikkea vaikuttavia ovat myös uudet suuret ulkomoottorit, joissa on 45 kW (60 hv) ja 60 kW (80 hv). Mitek työskentelee Selvan kotelon kanssa, kuten Molabo, ja käyttää siten olemassa olevia komponentteja.

Kiinnostuitko Mitekin purjevetoista, pod-moottoreista tai ulkomoottoreista? Ota nyt yhteyttä!

  • Mitekin sähkömoottorit, purjeveto ja pod-moottorit!-1
  • Mitekin sähkömoottorit, purjeveto ja pod-moottorit!-2
  • Mitekin sähkömoottorit, purjeveto ja pod-moottorit!-3
  • Mitekin sähkömoottorit, purjeveto ja pod-moottorit!-4

Wolong-sähkömoottorit ensimmäistä kertaa veneessä

Wolong oli aiemmin edustettuna joillakin pienemmillä messuilla eikä siten ole tuntematon. Ensimmäisellä silmäyksellä se näyttää uudelta kilpailijalta Torqeedolle, ePropulsiolle ja Haswingille. Hinnat ovat ilmeisesti ePropulsionin tasolla. Akku on kuitenkin hieman pienempi kuin Spirit 1.0 PLUS -moottorissa.

Monilla alueilla yritettiin parantaa olemassa olevia tuotteita hieman. Ohjaus on mahdollista joko pinneillä tai kaukosäätimellä. Varren materiaali vaikuttaa huomattavasti laadukkaammalta, napsautusmekanismi on melko hyvin harkittu, ja siinä on sovellus moottorin, kulutuksen ja sisäänrakennetun karttatoiminnon tietojen kanssa.

1 kW Wolong-moottorin musta muotoilu miellyttää minua henkilökohtaisesti enemmän kuin muiden valmistajien - mutta se riippuu täysin veneestä! Onko se käytännöllinen, jää nähtäväksi. ;-)

6 kW ja 40 kW perämoottorit Wolongilta näyttävät todella vaikuttavilta ensi silmäyksellä. Olemme erityisen uteliaita 1,5 kW Pod:sta. Monille 750-1000 kg: n purjeveneille ei ole vielä paljon sopivia ratkaisuja.

Lähetä meille lyhyt viesti, jos sinulla on kysyttävää Wolong-perämoottoreista!

  • Wolong-sähkömoottorit ensimmäistä kertaa veneessä-1
  • Wolong-sähkömoottorit ensimmäistä kertaa veneessä-2
  • Wolong-sähkömoottorit ensimmäistä kertaa veneessä-3
  • Wolong-sähkömoottorit ensimmäistä kertaa veneessä-4

BlueNav parantaa potkuritekniikkaa

BlueNav:lla tapahtuu odottamaton muutos: potkurin muoto ja väri ovat muuttuneet merkittävästi. Uudet potkurin lapat ovat valaiden evien ja pintojen inspiroimia. Potkurin reunat ovat hieman uurteiset. Koko potkurin pinta on virtauslinjojen peitossa.

BlueNav oppii luonnosta ja tämän teknisen innovaation avulla yhtiö voi saavuttaa jopa 20%:n tehostuksen. Todella uusi konsepti, jolla on ennenkuulumattomat mittasuhteet. Ehkä pian näemme vastaavia konsepteja myös muilta valmistajilta - jäämme odottamaan!

Tämä on oikea tapa edetä. Ei tarvitse aina mennä korkeammalle, nopeammin ja pidemmälle. Samaa tehoa ja samaa akkua käyttämällä voidaan saavuttaa paljon enemmän parantamalla tehokkuutta.

BlueNav parantaa potkuritekniikkaa

Kysymyksiä tai palautetta? Kerro meille mielellään!

Avoimet kysymykset?

Kysymyksiä tai palautetta? Kerro meille mielellään!

Hyödyt greenboatsolutionsin kanssa

helppo.
Muutaman napsautuksen avulla säästät paljon aikaa ja stressiä!
nopea.
Saat tuloksen 5 minuutin kuluessa.
vertailukelpoinen.

He vertailevat lähes 600 erilaista sähkömoottoria.

läpinäkyvä.

Sinulla on yli 30 valmistajaa yhdellä silmäyksellä.

contact image