METSTRADE 2023 - Sähkömoottoriuutiset

METSTRADE 2023 - Sähkömoottoriuutiset

MetsTrade 2023 vaikutelmat

Jännittävää ja lupaavaa ovat ensimmäiset sanat, jotka mieleeni tulevat jälkikäteen. Messut olivat tänä vuonna paljon täydempiä - ei vain kävijöitä, vaan myös sähkömoottoreiden ja akkujen valmistajia. Kahdessa päivässä emme ehtineet puhua kaikkien valmistajien kanssa.

Tässä blogissa voit lukea uutuuksista. Valitettavasti emme ehdi käsitellä jokaista yritystä riittävän laajasti. Jos sinulla on kysyttävää yksittäisistä yrityksistä / näytteilleasettajista, soita vain!

MetsTrade 2023 vaikutelmat

EPropulsion asettaa standardit

Kuten yksi suurimmista ePropulsion-jälleenmyyjistä tiesimme tietysti, että METS:ää käytetään erityisesti esittelyyn. ePropulsion esitteli 3 uutta perämoottoria, joissa on 12 kW, 20 kW ja 40 kW teho. Yllättäen esiteltiin myös 12 kW Pod-moottori.

Torqeedon lisäksi tällä tehokkuusalueella ei ole ollut [läheskään] vakavasti otettavaa kilpailua. ePropulsion ylitti odotuksemme huomattavasti: sähköinen ohjaus, sähköinen trimmi ja kallistus, I-sarjan LiFePO4-akut ja GPS, kurssinpidon ja geofencingin kanssa verkottunut ja älykäs järjestelmämaisema.

ePropulsion asettaa standardit

Korkea jännite - varovaisuutta vai täysiä?

Korkea jännite on tällä hetkellä Saksan venealalla vielä tutkan alla. Monet valmistajat yrittävät pysyä matalajännitealueella peläten sääntelyä, sertifikaatteja ja väärinkäyttöä.

Teknisesti ottaen, kun tehoa lisätään, jännitettä on lähes pakko nostaa. Mutta rehellisesti sanottuna: myös liesituulettimen tai muiden sähkölaitteiden kytkeminen tulisi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Jo lapsuudessa varoitetaan koskemasta pistorasiaan.

Venealalla samanlainen huomio tulisi olla itsestään selvää. Olemme jo hankkineet kaikki tarvittavat sertifikaatit, jotta voimme ottaa käyttöön myös korkeajännitejärjestelmät. Yhdessä veneenrakentajasi kanssa voimme aloittaa ja asentaa ulko- tai sisäperämoottorisi tai potkurimoottorisi heti!

  • Korkea jännite - varovaisuutta vai täysiä?-1
  • Korkea jännite - varovaisuutta vai täysiä?-2
  • Korkea jännite - varovaisuutta vai täysiä?-3
  • Korkea jännite - varovaisuutta vai täysiä?-4
  • Korkea jännite - varovaisuutta vai täysiä?-5

Markkinajohtaja tekee mitä? Yllätys!

Torqeedo ei nuku - MetsTrade-julkaisun yhteydessä Torqeedo julkaisee uuden logon / brändin lisäksi päivitetyn Travel-tuotevalikoiman. Tämä ilmoitettiin jo enemmän tai vähemmän boot 2023 -tapahtumassa tammikuussa, mutta kukaan ei tiennyt tarkalleen, mitä tapahtuisi.

Torqeedo on tähän mennessä rakentanut ja myynyt yli 250 000 sähkömoottoria. Viime vuosina kilpailu on kuitenkin lisääntynyt: ePropulsion Spirit 1.0 PLUS paremmalla hinta-laatusuhteella, Mercury Avator 7.5e, joka on paljon tyylikkäämpi ja joitain erittäin edullisia malleja, kuten Haswing Ultima 3.0.

Torqeedo tarvitsi uuden aseman. Kiinan malleihin kilpaileminen hinnalla ei yksinkertaisesti ole mahdollista tuotantoehtojen kannalta, joten purjeet asetettiin kurssille "pysyä markkinajohtajana": laatu, toiminnallisuus ja yhteydet.

Jos minun pitäisi verrata sitä automerkkiin, Torqeedo olisi todennäköisesti Audi kohtuuhintaisessa premium-segmentissä.

Markkinajohtaja tekee mitä? Yllätys!

Torqeedo Travel ja Travel XP

The list of improvements is long: The Torqeedo Travel comes with a larger battery of 1,080 Wh or 1,425 Wh. The battery even has its own display. Torqeedo has developed a Click & Play mechanism: no more cables and much easier battery insertion.

A color display on the tiller provides more information and is connected to the mobile phone via Bluetooth. With the new and free app, you can also contact the service directly.

The tiller has been redesigned and can be folded up for better maneuverability while standing and down for transport. The fin under the motor is now flexible and almost indestructible. As already mentioned: more quality! And to be honest, this package is available at a really competitive price.

In addition, there is the Travel XP with a power of 1.6 kW for slightly larger sailboats or more speed on inflatable boats. This is more comparable to a 5 hp gasoline engine.

  • Torqeedo Travel ja Travel XP-1
  • Torqeedo Travel ja Travel XP-2
  • Torqeedo Travel ja Travel XP-3
  • Torqeedo Travel ja Travel XP-4
  • Torqeedo Travel ja Travel XP-5

50 kW perämoottori 48V:lle

Molabo tuo innovaation 50 kW (80 kW huippu) sisämoottorista nyt myös perämoottorina markkinoille! Saksalainen yritys, jolla on tuotanto Saksassa, avaa uraauurtavan markkinan urheiluveneiden alalla.

Jos sinulla on kysyttävää toimintasäteestä, akuista, kokoonpanosta ja hinnoista, ota meihin yhteyttä!

50 kW perämoottori 48V:lle

SUORITUSKYKYÄ ÄÄRIMMÄISESTI - KAUPALLINEN MERENKULU JA LIUKUPOTKURI

Volta Future

sähköiset Z-vetolaitteet, joiden erittäin kompakti ja patentoitu rakenne on 66-222 kW. Vetolaitteet sopivat täydellisesti kaikenlaisille liukupoteille ja ne voidaan integroida saumattomasti veneeseesi.

E-Falke

300 kW: n laadukkaat moottorit Sveitsistä ulko-, sisä- tai Z-vetolaitteina. Nämä voidaan käyttää hybridinä tai myös vetysovelluksissa.

NT-järjestelmät

Sisämoottorit 25-500 kW eri sovellusalueille. En ole nähnyt paljon niin korkealaatuisia ja moderneja ohjaimia - todella vaikuttavaa!

  • SUORITUSKYKYÄ ÄÄRIMMÄISESTI - KAUPALLINEN MERENKULU JA LIUKUPOTKURI-1
  • SUORITUSKYKYÄ ÄÄRIMMÄISESTI - KAUPALLINEN MERENKULU JA LIUKUPOTKURI-2
  • SUORITUSKYKYÄ ÄÄRIMMÄISESTI - KAUPALLINEN MERENKULU JA LIUKUPOTKURI-3

Sähköinen suihkumoottori

Uusi-Seelantilainen Zerojet-yritys on kehittänyt suihkumoottorin erityisesti pienille tenderiveneille ja RIB-veneille. Itse moottori on 10 kW ja se integroidaan yleensä veneeseen 5 kWh tai 10 kWh akun kanssa.

Suihkumoottorin edut ovat moninaiset: korkea hyötysuhde, valtava kiihtyvyys, maksimaalinen ajonautinto. Veneeseen integroiminen ei kuitenkaan ole helppoa ja on paljon monimutkaisempaa kuin perinteisen perämoottorin kanssa. Erityisesti uusille veneiden sarjoille tämä moottori voisi olla todella kiinnostava!

  • Sähköinen suihkumoottori-1
  • Sähköinen suihkumoottori-2
  • Sähköinen suihkumoottori-3

Edulliset tarjoajat kaukoidästä

Uusia tai vanhoja veneenmoottorin valmistajia ilmaantuu aina silloin tällöin, jotka haluavat päästä jalkansa sähkömoottorien alalle. Paras esimerkki on tällä hetkellä todennäköisesti Parsun, joka on tunnettu myös bensiinimoottoreistaan.

Tällä kertaa esiteltiin 6 kW moottori - samanlainen kuin Navy 6.0 EVO. Hinta on todennäköisesti vielä edullisempi, mutta emme voi tehdä lausuntoja laadusta, kestävyydestä ja palvelusta.

Edulliset tarjoajat kaukoidästä

Johtopäätös METS 2023:sta

Hyvä uutinen meille kaikille on, että sähkömoottorien markkinat ovat paineen alla, ja uusia innovaatioita ja parannuksia syntyy jatkuvasti. Tämä kehitys jatkuu varmasti seuraavina vuosina.

Veneilijän ja meidän ammattikauppiaiden kannalta tämä on pelkästään hyödyllistä. Odotamme innolla seuraavia vuosia tässä jännittävässä ja nopeasti kehittyvässä ympäristössä!

Johtopäätös METS 2023:sta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin parhaiten suoraan puhelimitse!

Avoimet kysymykset?

Kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin parhaiten suoraan puhelimitse!

Hyödyt greenboatsolutionsin kanssa

helppo.
Muutaman napsautuksen avulla säästät paljon aikaa ja stressiä!
nopea.
Saat tuloksen 5 minuutin kuluessa.
vertailukelpoinen.

He vertailevat lähes 600 erilaista sähkömoottoria.

läpinäkyvä.

Sinulla on yli 30 valmistajaa yhdellä silmäyksellä.

contact image