boot Düsseldorf 2023 - UUTUUDET sähkömoottoreissa

boot Düsseldorf 2023 - UUTUUDET sähkömoottoreissa

Boot Düsseldorf 2023 - meidän vaikutelmamme

Etsimme uusimpia sähkömoottoreita ja ilmoituksia vuodelle 2023 boot Düsseldorf 2023 -tapahtuman aikana. Parhaiten voit tutustua siihen, mitä huomasimme ja mitä uutuuksia on tulossa, katsomalla videon.


Tässä lyhyessä artikkelissa olemme tietenkin luetelleet kaikki asemat uudelleen. Nauti!

Boot Düsseldorf 2023 - YouTube-video

Nykyisten evästeasetusten vuoksi Youtube-videoita ei voida näyttää.

Torqeedo - Tulevaisuus on oranssi

Torqeedo esitteli ensimmäisen prototyyppinsä vuodelta 2005! Nykyään, 18 vuotta myöhemmin, markkinajohtajalla on laaja valikoima sähkömoottoreita jokaisessa teholuokassa. Hieno kehitys, joka on kuitenkin vaatinut paljon aikaa, rahaa ja takaiskuja.


Esiteltiin folioon kääritty moottori - todennäköisesti perämoottori - joka julkaistaan vielä tänä vuonna. Tietoja ei ollut, mutta se näytti hieman voimakkaammalta moottorilta, joka on yli 10 kW uudessa modernissa muotoilussa. Olemme jännittyneitä!

Torqeedo - Tulevaisuus on oranssi

Impacd-veneet 3D-tulostimella

Impacd-veneet Hollannista (Woudsend) tulostaa moderneja ja esteettisiä sloopeja kierrätetystä muovista 3D-tulostimella. Suunnittelu on mielestämme tyylikäs ja materiaali tuntuu yllättävän laadukkaalta ja tarttuvaiselta.


Hollannissa Impacd voitti "Vuoden aloittava yritys 2021" -palkinnon. Impacd käyttää tietysti Propel: n sähköisiä sisä- ja ulkokehämoottoreita.

Impacd-veneet 3D-tulostimella

Honda sähkömoottori veneeseen

Honda esitteli yllättäen konseptin sähköisestä perämoottorista. Ulkonäön perusteella teho on todennäköisesti noin 1 kW - ilman integroitua akkua. Muotoilu on erittäin esteettinen ja siro, erityisesti veden alla vastus on pienempi kuin millään muulla perämoottorilla!


Akkujen käyttö on ulkoista ja niitä voidaan käyttää myös muilla aloilla. Jokainen ajoneuvo tai kuluttaja ei tarvitse omaa akkua. Samaa akkua voidaan käyttää sähköpyörään, ruohonleikkuriin tai retkelle. Tämä tekee voimanlähteestä edullisemman ja kestävämmän. Hieno lähestymistapa!

Honda sähkömoottori veneeseen

Mercury Avator 7.5e

Mercuryn Avator-sähkömoottorit antavat kaikki erittäin ammattimaisen ja korkealaatuisen vaikutelman. Se on moottori, joka on sopiva markkinajohtajalle. Mutta se, mikä todella hämmästytti minut, on suunnittelu. Kaikki vaikuttaa suunnitellulta ja viimeistellyltä pienimpiä yksityiskohtia myöten. Täällä ei ole johtoja, löysää nastaa tai pientä taskulaskinta. Rehellinen mielipide: Tämä on tähän mennessä paras integroidulla akulla varustettu sähkömoottori, jonka olen koskaan nähnyt.


Tämä johtaa kuitenkin myös kohtuulliseen hintaan. Ja tämä on mielestäni suurin haittapuoli. Moottori ei siksi sovi kaikille kukkarolle. Paino on myös huomattavasti raskaampi verrattuna muihin integroidulla akulla varustettuihin sähkömoottoreihin. Moottorin voi kuitenkin purkaa kolmeen osaan, joten Avator on silti kuljetettavissa.


Tulemme varmasti tekemään testiajoja, mukaan lukien mahdollinen toimintamatka ja ajankohta. Tilaa parhaiten YouTube-kanavamme.

Mercury Avator 7.5e

Mercury Avator 7.5e - uudet mallit 2023

Nykyisten evästeasetusten vuoksi Youtube-videoita ei voida näyttää.

MITEK - edulliset sähkömoottorit Italiasta

Ensimmäistä kertaa myös MITEK:n sähkömoottorit olivat esillä boot Düsseldorf -messuilla. Mitek-yritys Italiasta käyttää Parsunin standardikoteloa ja siten mahdollistaa käyttäjälle mahdollisimman edullisen hinnan.


Moottorit ovat vesijäähdytteisiä, kestäviä ja soveltuvat hyvin liukuvaan ajotyyliin, koska moottori sijaitsee ylhäällä kannen alla. Verrattuna muihin valmistajiin vaihteisto on suhteellisen meluisa - tuulen ja aaltojen vuoksi liukuessa kuitenkin ei dramaattinen.


Lisäksi patentoitu Revolve-taitojärjestelmä oli esillä apumoottoreille. Moottori taitetaan sisään ja koko järjestelmä mahtuu helposti veneen autotalliin. Sopii tietysti täydellisesti Italian omistajille! ;-)

MITEK - edulliset sähkömoottorit Italiasta

Lisää uusia valmistajia / tuotteita

Parsun on esitellyt sähköperämoottorin, joka muistuttaa yllättävän paljon ePropulsion Spirit 1.0 PLUS:aa. Tällä on kuitenkin hieman suurempi akku ja hieman enemmän tehoa. Hinta on melko samanlainen, mutta joissakin kohdissa moottori näyttää melko kömpelöltä.


GardaSol on esitellyt sähkömoottoreita ja veneitä vuokraukseen - moottoreita on saatavana myös eri kokoisina ja tehoina. 10 kW moottori sopii erityisesti työntöveneisiin ja vaikuttaa ensisilmäyksellä vankalta.


Evoy on esitellyt uuden sähköperämoottorin, jossa on 300 hv (222 kW) tehoa. Moottori on suurempi kuin me (1,80 m+) ja vaikuttaa todella brutaalilta.


Turkkilainen Dewjet esitteli 3 vuoden kehitystyön jälkeen perämoottorin, jossa on 2 vastakkaissuuntaista potkuria. Tämä aiheuttaa vähemmän pyörteitä ja tehokkaamman liikkumisen muodon, kuten Candela-foiliveneissä.

Lisää uusia valmistajia / tuotteita

Vain 89 kg hiilikuituvene!

Paras tulee lopuksi: Münchenin yritys KAEBON esitteli ensimmäistä kertaa vain 89 kg painavan hiilikuituveneen sähkömoottorilla boot Düsseldorf -messuilla. KAEBON tarkoittaa muuten Karbon Electric Boatia - ja veneet ovat yhtä täydellisiä kuin nimensäkin.


Torqeedo Cruise 12.0 R -moottorilla vene saavuttaa jopa 30 km/h nopeuden ja sen nopeus on erittäin tehokas kulutuksen suhteen. Mielestämme useamman venevalmistajan tulisi kulkea tätä pioneeri tietä ja suunnitella veneet mahdollisimman kevyiksi, jotta ne sopivat myös sähköiseen ajamiseen.

Vain 89 kg hiilikuituvene!

Hyödyt greenboatsolutionsin kanssa

helppo.
Muutaman napsautuksen avulla säästät paljon aikaa ja stressiä!
nopea.
Saat tuloksen 5 minuutin kuluessa.
vertailukelpoinen.

He vertailevat lähes 600 erilaista sähkömoottoria.

läpinäkyvä.

Sinulla on yli 30 valmistajaa yhdellä silmäyksellä.

contact image